maanantai 14. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 kohokohdat

Vuosi 2012 oli ehdottomasti rankin vuosi mun elämässä tähän asti. Talvi meni koulussa viimeisten kurssien ja harjoitteluiden puristuksessa. Keväällä tehtiin vielä viimeisiä työharjoitteluita, jonka jälkeen oli aika juhlia valmistumista ihanien opiskelukavereiden kanssa, joista olikin 4 vuoden aikana tullut ystäviä. Kesä meni töiden merkeissä, joita tietenkin tasapainotti lukuisat viikonloppuriennot. Syksyllä mietin, mitä sitä todella haluaa elämältään ja oli aika isojen elämänmuutosten. Vaikka sanonkin vuoden olleen rankka, on vuoteen mahtunut paljon myös iloa; uusi työ, uusi ihana asunto, ihania juhlia ja ihmisiä. Tässä vuoden 2012 kohokohdat:

Helmikuussa piti vähän rentoutua ja kasattiin vanha Goomjengi kasaan ja lähdettiin Goomailemaan kansainvälisille vesille:


Maaliskuussa juhlat jatkuivat Pacifiquessa Heinin kanssa:


Huhti- ja toukokuu menivät työharjoitteluissa ja opinnäytetyötä tehdessä, hyvää ruokaa unohtamatta:



Kesäkuussa oli aika juhlia ystävien kanssa valmistujaisia sekä sanoa heihei kämppikselleni. Herkuttelin paljon, kävin provinssissa ja yritin mökkihöperöityä:


 Heinäkuussa festarit jatkuivat Summer Upeilla Lahdessa ja Summer Soundeilla Helsingissä:



Elokuun aloitti Madonnan Helsingin konsertti ja ihastuin Cafe Europan etanoihin. Hienon elokuun saattoi loppuun Blockfestit ja ämpäribileet. Kokeilin tehdä myös hilloa ensimmäistä kertaa:


Syyskuussa oli edessä muutto uuteen asuntoon, kävin Fitness Expossa tsiigailemassa treenattuja peppuja, päätin alkaa pitää itsestäni parempaa huolta. Kummitädin opissa valmistui itse tehdyt lohimedaljongit ja perunamuusi:



Lokakuussa rentouduttiin hyvässä seurassa:


Marraskuussa hiusten väri vaihtui takaisin ruskeampaan, kävin ensimmäistä kertaa Tukholmassa, matkaseura oli mitä parhainta ja laivan buffetin ruoat ihania ;) Sairastin myös ensimmäisen angiinani ja söin lasagnea usein ja paljon. Nam!:



Joulukuussa jokaiselle päivälle riitti tekemistä. Juhlittin tupareita, pikkujouluja, uuttavuotta ja muuten vaan. Kävin Swedish House Mafian keikalla, fiilistelin joulua äidin kanssa joululauluja kuuntelemalla, söin jääkarhupipareita, join päärynälimsaa tuopista <3, opettelin tekemään Millan kanapestopastaa <3, söin Hullussa Porossa ihan liikaa <3 ja jouluviikon olin töissä.





Millanen vuosi teillä oli? :)


1 kommentti: