tiistai 19. helmikuuta 2013

Irvistyksiä!



Hiphei oon parantunut! Tuntuu, että löytyy virtaa tehdä asioita taas ihan eri tavalla kuin viime päivinä! Jo viikonloppuna oli helppo herätä aamulla, vaikka töiden takia piti herätä aikaisemmin kuin yleensä viikonloppuisin. Tällä ja ensi viikolla onkin mukavasti pari arkivapaata, kun viime viikonloppu tuli vietettyä töissä. Ihanaa, kyllä niitä arkivapaitakin oppii arvostamaan! Suunnitelmat on jo tehty tuleville vapaapäiville, ja odotan innolla myös viikonloppua, joka tulee olemaan täynnä ihania ystäviä ja kivaa tekemistä!

Tekisi mieli irvistellä ja kärvistellä yhden asian takia! Jonottelin lauantaina kavereiden kanssa yli kaksi tuntia lippuja kesän parhaisiin bileisiin, Tomorrowlandeihin. Kyseistä festarireissua Belgiaan oli suunniteltu jo kesästä asti ja lipunmyyntiä odoteltu kuin kuuta nousevaa. Mä kuuntelen musiikkia laidasta laitaan, mutta konemusiikki on viime vuosina kolahtanut kyllä todella kovaa, ja voi että kuinka hyvän fiiliksen hyvä konemusiikki saa aikaan! Tomorrowlandeissa olisi saman viikonlopun aikana nähnyt lähestulkoon kaikki maailman parhaat elektronisen musiikin artistit. Jännitys oli kyllä katossa kun lipunmyynti lähestyi. Lipunmyyntisivustojen avaus paria tuntia ennen lipunmyynnin aloittamista, sivuston päivitys heti kello 18 ja koko tyttöporukka pääsi waiting lineen, ja parin tunnin jonottelun jälkeen pääsin kuin pääsinkin läpi lipunmyyntiin! YHYY, jäi silti liput ostamatta! Mulla ei ollut rahaa ostaa koko porukalle lippuja, ja koska muut eivät päässeet lipunmyyntiin läpi, päätimme jättää liput ostamatta. Myös ne lippupaketit, joita olimme etukäteen miettineet, oli myyty loppuun. Ensi vuoden lipunmyyntiin on nyt tehty parempi sotasuunnitelma. Parempi jatkaa yrittämistä silloin.

Kuva: http://www.clubmagellano.it/tomorrowland/tomorrowland/

Harmitus on ollut kyllä suuri viime päivinä lippujen takia. Onneksi mulla on niin paljon tekemistä keväälle ja kesälle, että reissun siirtyminen vuodella ei pilaa mun kesäsuunnitelmia. Tästä pitää huolen mun ystävät, joiden kanssa varmasti keksitään jotain muuta tekemistä ja uusi Personal Trainer, jonka kanssa teimme sopimuksen sunnuntaina. Jännitin sunnuntain tapaamista ihan hirveästi, mutta nyt mulla on hanskassa uusi ruoka- ja saliohjelma, johon tutustumisen olen aloittanut tällä viikolla. Osa saliohjelman liikkeistä on vieraita, joten on ihan hyvä opetella tämä viikko vielä rauhassa liikeratoja, oikeaa tekniikka ja laittaa painot kohdilleen. Ruokavaliota aloin noudattaa tänään ja ainakin vielä on mennyt oikein hyvin! Nyt suihkuun ja venyttelyä, jonka jälkeen onkin treffit nukkumatin kanssa. ;)

Loppuun vielä video YouTubesta viime vuoden Tomorrowlandeista. Näistä bileistä jäädään tänä kesänä paitsi:



1 kommentti:

  1. Höööööh :( Mut jospa noi Summer soundit vähän helpottais reivinnälkää ;)

    VastaaPoista