maanantai 4. maaliskuuta 2013

Puhelin postaus

Heii!
Elämä ilman tietokonetta on aika turhauttavaa, mutta on ollut myös vapauttavaa elää ilman turhaa tietokoneella pyörimistä. Kuinka paljon sitä tuleekaan vietettyä aikaansa tietokoneen ruutua tuijottaen vain, koska omistaa sellaisen? :) Syy mun pitkään postaustaukoon on siis tietokoneettomuus.

Mun läppäri on ollut viimeisimmät viikot serkulla lainassa, koska hän tarvitsee opiskeluiden takia sitä enemmän. Serkun oma läppäri sanoi sopimuksensa irti kesken etäopiskelukiireiden, joten päätin auttaa ystävää hädässä ja mun läppäri matkusti ajaksi x Tampereen keskustaan.

Tietokoneen hoidossa oloajan olen hoitanut kaiken tarpeellisen ja pakollisen nettiasioinnin kännykällä. Olen maksanut laskut mobiilipankilla, facebookannut, lukenut blogeja ja lehtiä ja sen semmoista. Oikeastaan mistään en ole joutunut luopumaan tänä aikana ja aikaakin on ollut enemmän tehdä muita asioita nyt kun turha surffailu on vedetty minimiin. Mihin sitä tietokonetta enää edes tarvitsee kun on älypuhelimet? On se tekniikka ihmeellistä :)

Kyllä mä mietin kauan, jaksanko alkaa kirjoittaa postausta kännykällä, koska kirjoittaminen on pienillä näppäimillä työlästä ja kirjoitusvirheet on vaikeampi huomata, myös kädet väsyvät ja sormet puutuvat kun puhelinta näppäilee alituiseen. Lähdin kuitenkin kokeilemaan. Voi olla, että tää postaus poistuu heti kun painan tallenna nappia ja sitten menee tuntien työ hukkaan. Myös kuvien liittäminen voi olla mielenkiintoinen projekti, joten antakaahan anteeksi jos postaus ei sisällä yhtään kuvaa :D

Tietokoneettomuus on kuitenkin saanut mut jo pari kertaa raivon partaalle ja kaipaamaan tätä jokaisen omistamaa turhaketta. Ensimmäinen syy on Spotify! Mun puhelimessa ei syystä tai toisesta toimi Spotify ja nyt oon tanssittanut itseäni kännykän Youtuben ja radiokanavien tahtiin. Toisen kerran kiukuttelun kohteena oli eräs nettikauppa. En päässyt maksamaan ostoksiani verkkopankissa, koska kännykästäni puuttui joku verkkopankin ja nettikaupan vaatima sovellus. Otin sovelluksesta selvää, niin sellaistahan ei kännykkään ollut edes saatavilla. Ärsytti, kun tarjoukset meinasivat mennä sivusuun! Luulen, että mun kiukunpuuska otettiin todesta, koska tunnin päästä istuin kaverin tietokoneella maksamassa tilaustani, OnePieceä. Jouduin vähän pettymään, koska haluamani OnePiecen väri oli jo ehditty loppuunmyydä, joten jouduin tyytymään toiseen värivaihtoehtoon. Noh, ainakin lompakko kiittää, koska ostamani haalari oli puolet halvempi kuin haluamani pinkki OnePiece, mutta kun se pinkkikin olisi ollut alessa! Ei kai siinä, olen silti onnellinen kun parin viikon kuluttua kolahtaa postiluukusta paketin saapumisilmoitus ja saan käpertyä lämpöiseen aikuisten potkupukuun <3

Ja niitä kuvia ei tähän postaukseen heru, koska Nokian puhelimiin ei näköjään saa ladattua tuota bloggerin sovellusta, jolla kuvat kännykästä saisi suoraan liitettyä postaukseen. :( tylsää, tai sitten olen huono.

Palaamisiin! Lupaan tehdä kuvapostauksen kun saan tietokoneeni takaisin päivän tai vuoden kuluttua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti